Meniu

Galime suruošti šventę jūsų pasirinktoje vietoje. Padengiame ir papuošiame stalą: išdėstome indus, įrankius, valgius, puošmenas. Atvežame ne tik maistą, bet ir visus indus: lėkštes, lėkštutes, įrankius, stiklines, stikliukus, kavos puodukus, ąsočius, staltieses, servetėles, žvakides, žvakes. Meniu deriname pagal kiekvieno užsakovo pageidavimą, atsižvelgiame į šventės pobūdį.

                                                                   

ŠALTIEJI PATIEKALAI

Pagaminame visus, bet jeigu jūs pageidausite, galite ko nors atsisakyti.

Mėsos asorti „Būk čia“: šaltai rūkyta kiaulienos nugarinė, karštai rūkyta kiaulienos nugarinė.

Kepta žuvis su sezamu „Marių bangos“: jūros lydekos filė, prieskoniai, džiūvėsėliai, sezamo sėklos.

Kepta žuvis „Rudenėlis“: jūros lydekos filė, prieskoniai, kiaušinio plakinys, pakepintos paprikos, svogūnai, pomidorų padažas.

Kepta paukštiena „Čiulbutis“: paukštienos ketvirčiai, prieskoniai, kmynai.

Paukštienos šlaunelės „Slyva“: paukštienos filė faršu įdarytos paukštienos šlaunelės, prieskoniai, džiovintos slyvos.

„Morkavukai“: krabų lazdelės, įdarytos paprikomis ir sūriu.

Paukštienos vyniotinis „Tai bent!“: paukštienos filė, prieskoniai, sūris, krabų lazdelės.

Virtas jautienos liežuvis „Botagėlis“: jautienos liežuvis, majonezas, žirneliai.

Silkė „Kaimynėliai“: silkės filė, marinuoti svogūnai.

Silkė „Riešutėlis“: silkės filė, pakepintos morkos, svogūnai, graikiški riešutai.

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Išsirinkite du patiekalus iš siūlomų:

Ozo sprandinė „Du sieksniai“: kiaulienos sprandinė, pomidorų padažas, saldžiarūgštis padažas.

Zukro šonkauliukai „Trečias bėga“: kiaulienos šonkauliukai, prieskoniai, pomidorų padažas, majonezas.

Kepsnys „Laukuva“: kiaulienos nugarinė, prieskoniai, pakepintos morkos, svogūnai, sūris.

Antano kepsnys „Šeimininkei nežinant“: kiaulienos nugarinė, prieskoniai, grybų padažas.

Dominyko suktinukai „Suk į kairę“: kiaulienos nugarinė, malta kiauliena, kmynai, baltas padažas.

Močiutės maltinukas „Labas rytas“: malta kiauliena – paukštiena, prieskoniai, įdarui morkos ir sūris.

Paukštienos suktinukas „Armanda“: paukštienos filė, paukštienos filė faršas, prieskoniai, rūkyta šoninė.

Paukštienos suktinukas „Saulytė“: paukštienos filė, paukštienos filė faršas, prieskoniai, saulėje džiovinti pomidorai.

Paukštienos suktinukas „Luka“: paukštienos filė, paukštienos filė faršas, konservuoti ananasai.

Žvejo kepsnys „Ant kabliuko“: jūros lydekos filė, prieskoniai, pakepintos morkos, svogūnai, sūris.

 

MIŠRAINĖS IR SALOTOS

Išsirinkite 4 arba 5 patiekalus

Naminė balta mišrainė „Močiutės džiaugsmas“: virtos bulvės, virtos morkos, konservuoti agurkai, virti kiaušiniai, konservuoti žirneliai, majonezas.

Krabų mišrainė „Saugok ūsą“: virti ryžiai, virtos morkos, švieži agurkai, krabų lazdelės, porai, konservuoti kukurūzai, majonezas.

Salotos „Pavasaris“: virti ryžiai, virtos morkos, švieži agurkai, šaltai rūkyta kiaulienos nugarinė, virti kiaušiniai, konservuoti žirneliai, porai, majonezas.

Bajorų mišrainė „Prie vartelių“: Pekino kopūstai, virti kiaušiniai, švieži agurkai, porai, granatų sėklos, majonezas.

Grybautojų mišrainė „Ei!“: konservuoti žirneliai, konservuoti pievagrybiai, svogūnai, majonezas.

Raudona mišrainė „Bučinukas“: virti burokėliai, virtos morkos, obuoliai, konservuoti agurkai, konservuotos pupelės, svogūnai, majonezas arba aliejus.

Žiedinių kopūstų mišrainė „Garbanėlė“: žiediniai kopūstai, švieži agurkai, paprikos, pomidorai, porai, majonezas.

Salotos „Žalioji pūga“: žiediniai kopūstai, švieži agurkai, krapai, vynuogės, salotų užpilas.

Brokolių mišrainė „Nepapeiksi“: brokoliai, džiovintos spanguolės, švieži agurkai, porai, rūkyta paukštiena, majonezas.

Pekino kopūstų salotos „Vėjo muzika“: Pekino kopūstai, švieži agurkai, porai, konservuoti kukurūzai, salotų užpilas.

Morkų salotos „Kiškio pavydas“: morkos, česnakai, pakepintos saulėgrąžos, majonezas.

Pikantiškos salotos „Nieks nematė“: sūris, virti kiaušiniai, švieži agurkai, česnakas, majonezas.

Marinuoti kopūstai „Daržo pasaka“: švieži kopūstai, šviežios morkos, svogūnai, česnakai, marinatas.

Šviežių kopūstų salotos „Dėk į lėkštę“: švieži kopūstai, kepintos saulėgrąžos, vynuogės, porai, prieskoniai, aliejus.

Daržovių salotos „Būkim pažįstami“: Aisbergo salotos, agurkai, pomidorai, porai, ridikėliai, salotų užpilas.

Už papildomą kainą taip pat galite užsisakyti :

Graikiškos salotos;

Cezario salotos;

GALITE UŽSISAKYTI (už papildomą kainą):

Įdarytą lydeką

Įdarytą vištą.

Keptų šonkauliukų kalną.

Visą padėklą užkandžių prie alaus. Į padėklą dedame: keptos duonos, rūkytų ausų, alaus dešrelių, svogūnų žiedų, aštrių paukštienos sparnelių. Padėklo dydis priklauso nuo jūsų pasirinktos kainos.

PUSRYČIAMS (po šventės galime):

Išvirti raugintų kopūstų sriubos su šonkauliukais.

Išvirti meksikietiškos sriubos su bandelėmis.

Paruošti šaltibarščių.

Įvykdysime jūsų pageidavimą ir kitokiems patiekalams.